søndag den 17. juni 2012

Hvid og mørk chokoladebrownie

12-16 stykker

Ingredienser:
175 g smør
2 spsk kakao
300 g sukker
2 æg
1 tsk vanillesukker
150 g hvedemel
100 g hvid chokolade, groft hakket
100 g mørk chokolade, groft hakket

100 g valnødder, groft hakket

Fremgansmåde:
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Smelt smør, kakao og sukker i en gryde ved svag varme til det bliver en ensartet konsistens.
Tag gryden af varmen og lad den køle af.
Tilsæt de øvrige ingredienser og rør ikke for meget.
Hæld dejen i en form(ca. 25 x 25 cm) beklædt med bagepapir.
Bag i midten af ovnen i 15-20 min. Den skal være lidt blød, da den bliver fastere når den har stået lidt.
Tag den ud af ovnen og lad den køle helt af i formen.

Personlig holdning:
Vi synes at denne brownie er rigitg dejlig fugtig og helt rigtig i kosistensen. Den er cremet og blød ligesom en brownie skal være. Den hvide chokolade giver en ekstra god smag i kontrast til den mørke, og nødderne giver et ekstra pift til den ellers lækre kage. Derudover er den virkelig nem at lave og smager vidunderligt med en klat vanilleis til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar